Curatati legumele. Taiati guliile sub forma de bastonase, cartofii in cubulete, iar morcovii treceti-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Caliti bastonasele de gulie in cateva linguri de ulei incins, amestecand mereu, pana ce acestea se inmoaie si incep sa se rumenesca usor. Adaugati morcovii si caliti inca 2- 3 min, apoi ceapa verde, taiata rondele, amestecand mereu. Dupa 2 min turnati cca 3 l de apa. Lasati sa fiarba, la foc potrivit aproximativ 10 min, adaugati cubuletele de cartofi si fierbeti in continuare pana ce legumele sunt facute. Intre timp, amestecati galbenusurile cu smantana si faina. Subtiati cu cateva polonice de supa fierbinte, adaugata pe rand si cate putin, amestecand bine de fiecare data. Turnati in fir subtire in vasul cu supa luat de pe foc si omogenizati bine. Adaugati verdeata, tocata marunt, acoperiti vasul si lasati 5 min in asteptare, sa se intrepatrunda aromele. Serviti cald, adaugand in farfurie cate 1 lingurita de smantana, dupa preferinta (optional).

Curatati legumele. Taiati guliile sub forma de bastonase, cartofii in cubulete, iar morcovii treceti-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Caliti bastonasele de gulie in cateva linguri de ulei incins, amestecand mereu, pana ce acestea se inmoaie si incep sa se rumenesca usor. Adaugati morcovii si caliti inca 2- 3 min, apoi ceapa verde, taiata rondele, amestecand mereu. Dupa 2 min turnati cca 3 l de apa. Lasati sa fiarba, la foc potrivit aproximativ 10 min, adaugati cubuletele de cartofi si fierbeti in continuare pana ce legumele sunt facute. Intre timp, amestecati galbenusurile cu smantana si faina. Subtiati cu cateva polonice de supa fierbinte, adaugata pe rand si cate putin, amestecand bine de fiecare data. Turnati in fir subtire in vasul cu supa luat de pe foc si omogenizati bine. Adaugati verdeata, tocata marunt, acoperiti vasul si lasati 5 min in asteptare, sa se intrepatrunda aromele. Serviti cald, adaugand in farfurie cate 1 lingurita de smantana, dupa preferinta (optional).