Pesti se spala, se curata bine, dupa care se sterg bine prin tamponare cu un servetel. Se condimenteaza fiecare peste atat in interior, cat si in exterior cu o jumatate de lingurita de maghiran, o jumatate lingurita oregano, iar piperul, vegeta si condimentul pentru peste se pun dupa gustul fiecaruia. Se lasa sa stea 15 minute, dupa care se trec prin faina. Dupa ce au fost trecuti prin faina, acestia se scutura bine, ramanand astfel doar faina care se tine bine pe peste. Pestii astfel pregatiti se pun in uleiul incins intr-o tigaie antiaderenta, la foc potrivit. Acestia se intorc pe partea cealalta numai atunci cand s-au rumenit bine pe partea opusa.

Pesti se spala, se curata bine, dupa care se sterg bine prin tamponare cu un servetel. Se condimenteaza fiecare peste atat in interior, cat si in exterior cu o jumatate de lingurita de maghiran, o jumatate lingurita oregano, iar piperul, vegeta si condimentul pentru peste se pun dupa gustul fiecaruia. Se lasa sa stea 15 minute, dupa care se trec prin faina. Dupa ce au fost trecuti prin faina, acestia se scutura bine, ramanand astfel doar faina care se tine bine pe peste. Pestii astfel pregatiti se pun in uleiul incins intr-o tigaie antiaderenta, la foc potrivit. Acestia se intorc pe partea cealalta numai atunci cand s-au rumenit bine pe partea opusa. Cand pestii s-au rumenit bine pe ambele parti, se scot pe un platou tapetat cu servetele. Se servesc langa garnitura dorita, eu am servit langa cartofi prajiti si o salata de leurda. Pofta buna!!!