Detalii Rulada de carne tocata
-Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada. -in tava am pus 1 cana de apa -am copt 2 rulada odat cealalta fiind umpluta cu ciuperci si cabanos -se introduce la cutor la 180 grade pentru 1 ora si 10 minute. Dupa aceea se scoate din cuptor si se mai lasa 15 min la rumenit. Se poate folosi ca aperitiv rece sau cald. Am facut 2 rulade - una cu oua, branza, ardei rosu...alta cu ciuperci si ardei galben-Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada. -in tava am pus 1 cana de apa -am copt 2 rulada odat cealalta fiind umpluta cu ciuperci si cabanos -se introduce la cutor la 180 grade pentru 1 ora si 10 minute. Dupa aceea se scoate din cuptor si se mai lasa 15 min la rumenit. Se poate folosi ca aperitiv rece sau cald. Am facut 2 rulade - una cu oua, branza, ardei rosu...alta cu ciuperci si ardei galben