1. Punem intr-un vas 200 gr. faina si zahar. Se dizolva drojdia in apa calduta, apoi se amesteca bine. Turnam lichidul in vas, amestecam bine si facem un aluat. lasam la o parte aluatul timp de cinci minute, inainte de a-l folosi. 2. Adaugam celelalte 20 gr. de faina ramasa in zaharul brun si amestecam bine. 3. taiem aluatul in patru bucati de aceeasi marime. Framantam, apoi, fiecare bucata in forma rotunda. 4. Luam o bucata de aluat si il aplatizam. Intindem cu facaletul aluatul intr-o foaie groasa, insa partea centrala a acesteia trebuie sa fie si mai groasa. Punem o patrime din zaharul brun pe foita de coca. 5. Impachetam foaia de coca cu zaharul brun inauntru in forma de triunghi. Toate marginile trebuie lipite bine, pentru a evita scurgerea zaharului dupa prepararea la aburi. Modelam la fel si celelalte trei bucati de aluat. 6. Turnam o cantitate potrivita de apa intr-o oala cu aburi. Punem pe placa perforata din oala un strat de tifon umed. Daca nu avem tifon, putem taia patru bucati de hartie de copt. Punem tangsanjiao-urile pe tifonul umed sau pe hartiile de copt. Acoperim oala cu capacul si lasam la fermentat timp de 15 - 20 de minute. 7. Pornim focul. Dupa ce apa din oala cu aburi da in clocot, modificam focul de la mare la mijlociu. Din acest moment, incepem sa calculam. Dupa exact 12 minute, stingem focul. Deschidem putin capacul oalei, iar dupa 3 - 5 minute, scoatem tangsanjiao-urile pe o farfurie.1. Punem intr-un vas 200 gr. faina si zahar. Se dizolva drojdia in apa calduta, apoi se amesteca bine. Turnam lichidul in vas, amestecam bine si facem un aluat. lasam la o parte aluatul timp de cinci minute, inainte de a-l folosi. 2. Adaugam celelalte 20 gr. de faina ramasa in zaharul brun si amestecam bine. 3. taiem aluatul in patru bucati de aceeasi marime. Framantam, apoi, fiecare bucata in forma rotunda. 4. Luam o bucata de aluat si il aplatizam. Intindem cu facaletul aluatul intr-o foaie groasa, insa partea centrala a acesteia trebuie sa fie si mai groasa. Punem o patrime din zaharul brun pe foita de coca. 5. Impachetam foaia de coca cu zaharul brun inauntru in forma de triunghi. Toate marginile trebuie lipite bine, pentru a evita scurgerea zaharului dupa prepararea la aburi. Modelam la fel si celelalte trei bucati de aluat. 6. Turnam o cantitate potrivita de apa intr-o oala cu aburi. Punem pe placa perforata din oala un strat de tifon umed. Daca nu avem tifon, putem taia patru bucati de hartie de copt. Punem tangsanjiao-urile pe tifonul umed sau pe hartiile de copt. Acoperim oala cu capacul si lasam la fermentat timp de 15 - 20 de minute. 7. Pornim focul. Dupa ce apa din oala cu aburi da in clocot, modificam focul de la mare la mijlociu. Din acest moment, incepem sa calculam. Dupa exact 12 minute, stingem focul. Deschidem putin capacul oalei, iar dupa 3 - 5 minute, scoatem tangsanjiao-urile pe o farfurie. 1. Daca doriti ca umplutura sa curga, puteti reduce cantitatea de faina. Fiti, insa, atenti sa nu o reduceti prea mult, pentru a evita scurgerea zaharului. 2. Este mai bine sa folositi un tifon umed, deoarece hartiile de copt afecteaza patrunderea aburilor in partea de sus a oalei. Astfel, produsele preparate vor fi probabil mai uscate.