Un tort bun si usor de facut, dar cel mai important pe gustul copiilor:) Pentru blat, topim ciocolata cu untul apoi cu ajutorul unui tel, incorporam ouale si zaharul, adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacao si sarea. Coacem la 180 de grade 35-40 minute intr-o forma de copt cu inel detasabil de 24 sau 26 cm. Il lasam la racit, apoi il taiem in doua, astfel incat sa rezulte 2 foi de blat. Branza de vaci o faramitam cu o furculita, apoi adaugam zaharul si frecam bine. In functie de cat e de moale mai adaugam 30 50 ml lapte si apoi mixam bine cu mixerul vertical pana rezulta o pasta fina. Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi restul de lapte il incalzim bine si adaugam gelatina, amestecand pana se topeste. Dupa care turnam laptele cu gelatina in branza si amestecam bine. o foaie de blat, o asezam pe fundul formei de copt, o ungem cu jumatate cantitatea de gem, apoi turnam amestecul de branza. Punem a doua foaie de blat si repetam operatiunea. Il punem la frigider pentru 2 ore. Intre timp batem frisca, punem zaharul, incorporam crema de branza si ciocolata topita. o punem la rece. Dupa doua ore putem sa ornam tortul. Cu ajutorul unei spatule, imbracam in crema marginile tortului, iar deasupra se orneaza cu ajutorul unui pos. Eu, pe laterale, am ornat cu picuri de ciocolata dar puteti folosi orice forme sau culori, iar deasupra am razuit putina ciocolata. Enjoy!Un tort bun si usor de facut, dar cel mai important pe gustul copiilor:) Pentru blat, topim ciocolata cu untul apoi cu ajutorul unui tel, incorporam ouale si zaharul, adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacao si sarea. Coacem la 180 de grade 35-40 minute intr-o forma de copt cu inel detasabil de 24 sau 26 cm. Il lasam la racit, apoi il taiem in doua, astfel incat sa rezulte 2 foi de blat. Branza de vaci o faramitam cu o furculita, apoi adaugam zaharul si frecam bine. In functie de cat e de moale mai adaugam 30 50 ml lapte si apoi mixam bine cu mixerul vertical pana rezulta o pasta fina. Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi restul de lapte il incalzim bine si adaugam gelatina, amestecand pana se topeste. Dupa care turnam laptele cu gelatina in branza si amestecam bine. o foaie de blat, o asezam pe fundul formei de copt, o ungem cu jumatate cantitatea de gem, apoi turnam amestecul de branza. Punem a doua foaie de blat si repetam operatiunea. Il punem la frigider pentru 2 ore. Intre timp batem frisca, punem zaharul, incorporam crema de branza si ciocolata topita. o punem la rece. Dupa doua ore putem sa ornam tortul. Cu ajutorul unei spatule, imbracam in crema marginile tortului, iar deasupra se orneaza cu ajutorul unui pos. Eu, pe laterale, am ornat cu picuri de ciocolata dar puteti folosi orice forme sau culori, iar deasupra am razuit putina ciocolata. Enjoy!