Se cantaresc ingredientele, se spala zmeura, daca e proaspata sau se lasa congelata daca folositi din asta. Se pun in blender sau intr-un vas inalt daca folositi blenderul manual si se porneste aparatul. Cand a ajuns la consistenta fina se toarna in pahare reci (scoase de la congelator) si se serveste... Se decoreaza dupa dorinta... In locul zmeurei se pot folosi orice fel de alte fructe, depinde de sezon sau de ce avem la congelator (capsuni, piersici, caise, mure etc).

Se cantaresc ingredientele, se spala zmeura, daca e proaspata sau se lasa congelata daca folositi din asta. Se pun in blender sau intr-un vas inalt daca folositi blenderul manual si se porneste aparatul. Cand a ajuns la consistenta fina se toarna in pahare reci (scoase de la congelator) si se serveste... Se decoreaza dupa dorinta... In locul zmeurei se pot folosi orice fel de alte fructe, depinde de sezon sau de ce avem la congelator (capsuni, piersici, caise, mure etc).