Va recomand o reteta rapida si gustoasa, din bame, o leguma putin utilizata in bucataria noastra desi are un important aport nutritiv si un gust specific. Punem bamele la fiert intr-o oala cu apa (apa doar cat sa acopere bamele) si 2 lingurite de sare si le fierbem la temperatura medie timp de 15 de minute. Taiem ceapa fideluta si usturoiul in bucatele mici si le punem la sotat (5-7 minute la tempesaruta medie) cu o ceasca de ulei (ideal este cel preset la rece. Adaugam ardeii capia taiati ronele subtiri si continuam sotarea inca 5 minute. Apoi adaugam morcovii rasi pe razatoarea fina si rosiile taiete bucati si mai sotam timp de 5 minute. Turnam bamele cu zeama in care au fiert peste legumele sotate, adaugam patrunjelul si ccontinuam fierberea inca 5 minute. Este o reteta rapida si gustoasa. Va doresc Pofta Buna!Va recomand o reteta rapida si gustoasa, din bame, o leguma putin utilizata in bucataria noastra desi are un important aport nutritiv si un gust specific. Punem bamele la fiert intr-o oala cu apa (apa doar cat sa acopere bamele) si 2 lingurite de sare si le fierbem la temperatura medie timp de 15 de minute. Taiem ceapa fideluta si usturoiul in bucatele mici si le punem la sotat (5-7 minute la tempesaruta medie) cu o ceasca de ulei (ideal este cel preset la rece. Adaugam ardeii capia taiati ronele subtiri si continuam sotarea inca 5 minute. Apoi adaugam morcovii rasi pe razatoarea fina si rosiile taiete bucati si mai sotam timp de 5 minute. Turnam bamele cu zeama in care au fiert peste legumele sotate, adaugam patrunjelul si ccontinuam fierberea inca 5 minute. Este o reteta rapida si gustoasa. Va doresc Pofta Buna!