Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei.

Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam cateva minute,pana se inmoiaie,apoi le lasam sa se raceasca.

Cand sunt reci punem cascaval taiat cubulete si potrivim de sare si piper.

Luam cate o felie de piept,o presaram cu sare si punem pe suprafata 1-2 linguri de umplutura(depinde cat sunt de mari feliile),o intindem,apoi rulam cu grija felia de piept pe care o inchidem la capete cu scobitori.

Procedam asa pt fiecare felie in parte.

Batem oul cu sare si amestecam pesmetul cu parmezanul ras.

Luam cate un rulou si il dam prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim rulourile pe toate partile si cand sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbii uleiul in exces.

Servim dupa plac cu garnitura preferata(eu am facut o salata de rosii).