Detalii Pappa Al Pomodoro
Pappa al pomodoro sau supa din paine si rosii, aceasta delicioasa supa toscana este o supa pe care toata lumea ar trebui sa o incerce. Am folosit rosii Noire de Crimee, dar este delicioasa cu orice soi de rosii. Aceasta reteta delicioasa, sanatoasa si saraca in calorii este inspirata din cartea lui jamie Oliver Cu Jamie in Italia. Dupa cum zice si Jamie: The great thing is that it only takes 20 minutes to cook, so go for it! , sa ne apucam de treaba! taiam rosiile bucati mari, adaugam 3 catei de usturoi feliat si un sfert din frunzele de busuioc tocate marunt. Stropim cu ulei de masline extra virgin, presaram cu sare si piper si le punem intr-o tava de copt la cuptor la 180 c pentru aproximativ 20 de minute. Prin aceasta coacere, aroma rosiile devine intensa si concentrata. In timp ce se coc rosiile in cuptor, Incalzim uleiul ramas intr-o oala mare si adaugam usturoiul si busuiocul ramas (pastram cateva frunze pentru ornat). Amestecam si calim usor timp de 1 minut. Adaugam rosiile ramase (800 g), 800 ml apa si fierbem 15 minute. taiem painea in bucati mari si o adaugam peste rosiile fierte, continuand fierberea la foc mic timp de 10 minute. Adaugam rosiile coapte si asezonam cu sare si piper daca mai este nevoie. Ornam cu frunze de busuioc. Vom obtine o delicioasa supa cu un gust dulce de rosie in armonie cu un minunat gust de busuioc. Va doresc Pofta Buna!Pappa al pomodoro sau supa din paine si rosii, aceasta delicioasa supa toscana este o supa pe care toata lumea ar trebui sa o incerce. Am folosit rosii Noire de Crimee, dar este delicioasa cu orice soi de rosii. Aceasta reteta delicioasa, sanatoasa si saraca in calorii este inspirata din cartea lui jamie Oliver Cu Jamie in Italia. Dupa cum zice si Jamie: The great thing is that it only takes 20 minutes to cook, so go for it!, sa ne apucam de treaba! taiam rosiile bucati mari, adaugam 3 catei de usturoi feliat si un sfert din frunzele de busuioc tocate marunt. Stropim cu ulei de masline extra virgin, presaram cu sare si piper si le punem intr-o tava de copt la cuptor la 180 c pentru aproximativ 20 de minute. Prin aceasta coacere, aroma rosiile devine intensa si concentrata. In timp ce se coc rosiile in cuptor, Incalzim uleiul ramas intr-o oala mare si adaugam usturoiul si busuiocul ramas (pastram cateva frunze pentru ornat). Amestecam si calim usor timp de 1 minut. Adaugam rosiile ramase (800 g), 800 ml apa si fierbem 15 minute. taiem painea in bucati mari si o adaugam peste rosiile fierte, continuand fierberea la foc mic timp de 10 minute. Adaugam rosiile coapte si asezonam cu sare si piper daca mai este nevoie. Ornam cu frunze de busuioc. Vom obtine o delicioasa supa cu un gust dulce de rosie in armonie cu un minunat gust de busuioc. Va doresc Pofta Buna!