Lintea se spala, dupa care se lasa intr-un vas cu apa de seara pana dimineata. Carnatii se taie rondele si se calesc in ulei. Peste se adauga lintea scursa si aproximativ o cana de apa, cat sa depaseasca putin lintea si carnatii. Cand a fiert lintea se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Smantana se amesteca cu usturoiul zdrobit si faina. Treptat in compozitia de smantana se adauga putin cate putin lichid de la linte, dupa care se adauga treptat in oala cu linte si carnati. Se mai fierbe putin pana compozitia se omogenizeaza bine prin fierbere.

Lintea se spala, dupa care se lasa intr-un vas cu apa de seara pana dimineata. Carnatii se taie rondele si se calesc in ulei. Peste se adauga lintea scursa si aproximativ o cana de apa, cat sa depaseasca putin lintea si carnatii. Cand a fiert lintea se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Smantana se amesteca cu usturoiul zdrobit si faina. Treptat in compozitia de smantana se adauga putin cate putin lichid de la linte, dupa care se adauga treptat in oala cu linte si carnati. Se mai fierbe putin pana compozitia se omogenizeaza bine prin fierbere. Mancarica se serveste calda. Pofta buna!!