Sos picant de rosii Incingeti uleiul, adaugati rosiile cherry cu bulionul cu tot si lasati sa dea cateva clocote, timp in care zdrobiti putin rosiile cu dosul lingurii / pasta de tomate. Aromatizati cu busuioc, oregano, boia iute, zahar si usturoi zdrobit, dupa gust. Potriviti gustul de sare si piper. Lasati sa se raceasca. Aluat Cerneti intr-un castron faina si sarea. Turnati apa in adancitura facuta in mijlocul fainii. Framantati bine ingredinetele si intindeti aluatul intr-o foaie mai grosuta. Ungeti uniform foaia de aluat cu din cantitatea de unt (margarina) frecat in prealabil cat sa devina spumos si impachetati ca pe un portofel. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru 30 min. Repetati inca o data operatiunea, folosind restul de margarina si dati din nou la rece 30 min. Intindeti aluatul intr-o foaie, pe masa infainata si ungeti-l cu pasta de sos picant. Rulati sub forma de sul si taiati in felii groase de cel putin 2 cm. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 40- 45 min, la 180 grade sau pana ce melcii sunt copti si frumos rumeniti. Scoateti pe un gratar. Serviti cat sunt calzi.

Sos picant de rosii Incingeti uleiul, adaugati rosiile cherry cu bulionul cu tot si lasati sa dea cateva clocote, timp in care zdrobiti putin rosiile cu dosul lingurii / pasta de tomate. Aromatizati cu busuioc, oregano, boia iute, zahar si usturoi zdrobit, dupa gust. Potriviti gustul de sare si piper. Lasati sa se raceasca. Aluat Cerneti intr-un castron faina si sarea. Turnati apa in adancitura facuta in mijlocul fainii. Framantati bine ingredinetele si intindeti aluatul intr-o foaie mai grosuta. Ungeti uniform foaia de aluat cu din cantitatea de unt (margarina) frecat in prealabil cat sa devina spumos si impachetati ca pe un portofel. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru 30 min. Repetati inca o data operatiunea, folosind restul de margarina si dati din nou la rece 30 min. Intindeti aluatul intr-o foaie, pe masa infainata si ungeti-l cu pasta de sos picant. Rulati sub forma de sul si taiati in felii groase de cel putin 2 cm. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 40- 45 min, la 180 grade sau pana ce melcii sunt copti si frumos rumeniti. Scoateti pe un gratar. Serviti cat sunt calzi.