Un aperitiv deosebit de gustos si de asemenea usor de preparat.

Cand le-am povestit prima data baietor mei de el au cam strmbat din nas si atunci am lasat un timp sa treaca ..

L-am facut cand un erau ei acasa (l-am inpachetat in folie alimentara)si le-am spus ca l-am cumparat din magazin. A avut un succes total (mi-au zis sa mai cumpar..asa specialitate..). Merge foarte bine la pachet sau la micul dejun,ori langa alte aperitive pe o masa festiva.

Toci sunca, gogosarii, maslinele, cubulete mici.

Scoti miezul din bagheta cu ajutorul unei linguri (sau cum te pricepi tu).

Desfaci conserva...

Acum vine partea grea amesteci ingredientele ce le-ai taiat mai sus, cu miezul ce l-ai scos din paine, cu zeama de lamaie si cu tonul din conserva.

Compozitia rezultata o indesi inapoi in bagheta, o invelesti in folie alimentara si o dai peste noapte la frigider.

Pofta mare!