Curatam merele, le taiem cuburi si presaram scortisoara. Mixam cele 4 oua cu zaharul. Adaugam laptele si uleiul mixind in continuare. Adaugam coaja rasa de lamiie, faina amestecata cu praful de copt si cuburile de mere si amestecam cu o lingura. Ungem cu putin unt si presaram faina o tava de 26 cm diametru, apoi varsam 1/2 din compozitia cu mere presaram nucile macinate pe toata suprafata si acoperim cu restul de aluat cu mere. Coacem la 180 c cca 40-45 minute si facem proba cu scobitoarea.

Curatam merele, le taiem cuburi si presaram scortisoara. Mixam cele 4 oua cu zaharul. Adaugam laptele si uleiul mixind in continuare. Adaugam coaja rasa de lamiie, faina amestecata cu praful de copt si cuburile de mere si amestecam cu o lingura. Ungem cu putin unt si presaram faina o tava de 26 cm diametru, apoi varsam 1/2 din compozitia cu mere presaram nucile macinate pe toata suprafata si acoperim cu restul de aluat cu mere. Coacem la 180 c cca 40-45 minute si facem proba cu scobitoarea.