Caliti ceapa in uleiul incins. Adaugati ciupercile feliate si lasati pe foc inca 8- 10 min, amestecand des sau pana ce ciupercile sunt facute si zeama lasata de acestea este scazuta. Puneti smantana, supa / apa si lasati sa dea cateva clocote (2- 3 min). Condimentati cu sare, piper, dupa gust, dati deoparte si lasati sa se raceasca. Intre timp, prajiti feliile de paine la toast. Ungeti-le cu unt pe ambele parti si taiati-le cubulete. Asezati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt, pe cat posibil intr-un singur strat. Presarati uniform din cantitatea de cascaval ras. Puneti in strat amestecul cu ciuperci si presarati cu restul de cascaval ras. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 10- 15 min, la 200 grade sau pana ce cascavalul este topit si frumos rumenit. Scoateti vasul din cuptor si presarati deasupra cu patrunjel verde, tocat marunt (optional). Serviti cat este calda, portionata. Puteti adauga deasupra 1 lingura de smantana (optional)Caliti ceapa in uleiul incins. Adaugati ciupercile feliate si lasati pe foc inca 8- 10 min, amestecand des sau pana ce ciupercile sunt facute si zeama lasata de acestea este scazuta. Puneti smantana, supa / apa si lasati sa dea cateva clocote (2- 3 min). Condimentati cu sare, piper, dupa gust, dati deoparte si lasati sa se raceasca. Intre timp, prajiti feliile de paine la toast. Ungeti-le cu unt pe ambele parti si taiati-le cubulete. Asezati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt, pe cat posibil intr-un singur strat. Presarati uniform din cantitatea de cascaval ras. Puneti in strat amestecul cu ciuperci si presarati cu restul de cascaval ras. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 10- 15 min, la 200 grade sau pana ce cascavalul este topit si frumos rumenit. Scoateti vasul din cuptor si presarati deasupra cu patrunjel verde, tocat marunt (optional). Serviti cat este calda, portionata. Puteti adauga deasupra 1 lingura de smantana (optional)