Imbracati in folie de aluminiu o tava pentru briose. Puneti ouale in apa sarata si fierbeti-le sa fie tari ( min 10 min). Scurgeti, lasati la racit si curatati de coaja. Dati deoparte. * Daca folositi oua de gaina, taiati-le in jumatate pe circumferinta ( NU pe lungime !). * Daca folositi oua de prepelita, lasati-le intregi. Intre timp, framantati foarte bine carnea tocata impreuna cu condimentele, usturoiul si painea inmuiata in apa si stoarsa. Puneti baconul in tava de briose, asezand in fiecare locas cate 2 felii in cruce. * Feliile de bacon trebuie sa fie lungi, sa se suprapuna pe fundul locasului si sa atarne pe marginile formelor pentru ca ulterior sa poata acoperi bilele de carne. Repartizati din compozitia cu carne in locasurile tavii, asezati la mijloc cate 1 ou de prepelita sau ou de gaina ( cu sectiunea in jos) si acoperiti cu restul de pasta de carne. Inveliti totul cu bacon, ridicand capetele fasiilor ( asezati-le tot in cruce) si infasati bine crochetele. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 30- 40 min, la 180 grade sau pana ce baconul este facut si a devenit usor crocant. Inainte cu 5- 10 min de a fi gata, presarati deasupra crochetelor cascaval mozzarella ras si dati din nou la cuptor pana ce acesta este topit si frumos rumenit. Serviti cat sunt calde, simple sau presarate generos cu cascaval mozzarella ras; deasemenea puteti alatura o garnitura preferata. Sunt la fel de gustoase si reci.

Imbracati in folie de aluminiu o tava pentru briose. Puneti ouale in apa sarata si fierbeti-le sa fie tari ( min 10 min). Scurgeti, lasati la racit si curatati de coaja. Dati deoparte. * Daca folositi oua de gaina, taiati-le in jumatate pe circumferinta ( NU pe lungime !). * Daca folositi oua de prepelita, lasati-le intregi. Intre timp, framantati foarte bine carnea tocata impreuna cu condimentele, usturoiul si painea inmuiata in apa si stoarsa. Puneti baconul in tava de briose, asezand in fiecare locas cate 2 felii in cruce. * Feliile de bacon trebuie sa fie lungi, sa se suprapuna pe fundul locasului si sa atarne pe marginile formelor pentru ca ulterior sa poata acoperi bilele de carne. Repartizati din compozitia cu carne in locasurile tavii, asezati la mijloc cate 1 ou de prepelita sau ou de gaina ( cu sectiunea in jos) si acoperiti cu restul de pasta de carne. Inveliti totul cu bacon, ridicand capetele fasiilor ( asezati-le tot in cruce) si infasati bine crochetele. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 30- 40 min, la 180 grade sau pana ce baconul este facut si a devenit usor crocant. Inainte cu 5- 10 min de a fi gata, presarati deasupra crochetelor cascaval mozzarella ras si dati din nou la cuptor pana ce acesta este topit si frumos rumenit. Serviti cat sunt calde, simple sau presarate generos cu cascaval mozzarella ras; deasemenea puteti alatura o garnitura preferata. Sunt la fel de gustoase si reci. Crochetele infasate in bacon sunt pufoase, consistente si satioase.