Pregatiti 3 boluri si cerneti separat, faina impreuna cu praful de copt, conform cu cantitatile aferente fiecarei compozitii colorate. Adaugati in unul piper negru si in celelalte doua piperul alb. Amestecati. Frecati putin toate galbenusurile cu sare intr-un vas de sticla, apoi inglobati uleiul cu un tel. Adaugati smantana si bateti pana la omogenizare. Impartiti compozitia in 3 parti egale si puneti intr-una cascavalul ras, in cealalta spanacul tocat, iar in a treia, pasta de tomate, sfecla rosie si paprika. Amestecati bine. Combinati amestecul de cascaval si separat cel de sfecla rosie, cu faina cu piper alb, iar pe cel de spanac, cu faina cu piper negru. Separat, bateti spuma tare albusurile cu sare si adaugati cate 1/3 din cantitate in fiecare din cele 3 compozitii colorate. Inglobati usor cu o spatula, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati pe diagonala fasii de aluat, alternand culorile, intr-o tava mare de aragaz, tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 20- 25 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Rasturnati blatul copt peste un prosop umed, indepartati foaia de copt si rulati imediat sub forma de sul, ajutandu-va de prosop. Lasati la racit. Umplutura Amestecati bine toate ingredientele. Intindeti uniform umplutura pe toata suprafata interioara a blatului desfacut, apoi rulati din nou. Optional, puteti pune felii de somon afumat peste crema de branza, inainte de rulare. Dati la rece pentru cateva ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata. Se feliaza doar inainte de servire.

Pregatiti 3 boluri si cerneti separat, faina impreuna cu praful de copt, conform cu cantitatile aferente fiecarei compozitii colorate. Adaugati in unul piper negru si in celelalte doua piperul alb. Amestecati. Frecati putin toate galbenusurile cu sare intr-un vas de sticla, apoi inglobati uleiul cu un tel. Adaugati smantana si bateti pana la omogenizare. Impartiti compozitia in 3 parti egale si puneti intr-una cascavalul ras, in cealalta spanacul tocat, iar in a treia, pasta de tomate, sfecla rosie si paprika. Amestecati bine. Combinati amestecul de cascaval si separat cel de sfecla rosie, cu faina cu piper alb, iar pe cel de spanac, cu faina cu piper negru. Separat, bateti spuma tare albusurile cu sare si adaugati cate 1/3 din cantitate in fiecare din cele 3 compozitii colorate. Inglobati usor cu o spatula, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati pe diagonala fasii de aluat, alternand culorile, intr-o tava mare de aragaz, tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 20- 25 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Rasturnati blatul copt peste un prosop umed, indepartati foaia de copt si rulati imediat sub forma de sul, ajutandu-va de prosop. Lasati la racit. Umplutura Amestecati bine toate ingredientele. Intindeti uniform umplutura pe toata suprafata interioara a blatului desfacut, apoi rulati din nou. Optional, puteti pune felii de somon afumat peste crema de branza, inainte de rulare. Dati la rece pentru cateva ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata. Se feliaza doar inainte de servire.