Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez. Tocam verdeturile (mie imi place cat mai marunt), adaugam legumele calite, apa in care am oparit frunzele si inca 3 pahare cu apa. Condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi lasam sa fiarba vreo 30-40 de minute. Acrim la final cu bors sau cu zeama de lamaie si adaugam patrunjel tocat marunt. Aceasta ciorba poate fi servita si calda si rece. Este plina de vitamine ! ! ! Pofta buna!Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez. Tocam verdeturile (mie imi place cat mai marunt), adaugam legumele calite, apa in care am oparit frunzele si inca 3 pahare cu apa. Condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi lasam sa fiarba vreo 30-40 de minute. Acrim la final cu bors sau cu zeama de lamaie si adaugam patrunjel tocat marunt. Aceasta ciorba poate fi servita si calda si rece. Este plina de vitamine ! ! ! Pofta buna!