Palarioarele de iutari se calesc in ulei pana devin usor maronii, dupa care se aseaza intr-o tava si se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Condimentele se pun in functie de gustul fiecaruia. Pastrama se taie in bucatele si se pune peste ciuperci, peste aceasta se pune branza rasa, sulul de branza topita si uleiul. Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce ciupercile se mai rumenesc putin si branza se topeste.

Palarioarele de iutari se calesc in ulei pana devin usor maronii, dupa care se aseaza intr-o tava si se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Condimentele se pun in functie de gustul fiecaruia. Pastrama se taie in bucatele si se pune peste ciuperci, peste aceasta se pune branza rasa, sulul de branza topita si uleiul. Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce ciupercile se mai rumenesc putin si branza se topeste. Se servesc calde. Pofta buna!!!