Pentru zile de sarbatoare sau de weekend, ca sa va rasfatati gustul si simturile, va propun o musaca de cartofi. Gatita cu multe legume si la final servita cu smantana este un deliciu!!!Cum se prepara reteta de musaca de cartofi:Pentru inceput, prajim putin feliile de cartofi in putin ulei, doar cat sa se inmoaie si le scoatem pe hartie absorbanta. Separat, calim carnea tocata impreuna cu ceapa si ardeiul tocate, presaram peste ele cimbrul uscat, sare si piper apoi, intr-un vas rezistent uns cu unt asamblam musacaua. Astfel, punem un strat de cartofi presarat cu verdeata, sare si piper peste care punem carnea si legumele calite, iar la final alt strat de cartofi. Doua rosii le taiem bucatele si le punem peste musaca, iar ultima rosie o feliem si ornam cu ea mancarea. Presaram si restul de verdeata, apoi turnam putina apa si o dam la cuptor aproximativ o jumatate de ora.

Sa aveti pofta buna!! Va invit sa savuram impreuna aceasta delicioasa reteta de musaca de cartofi.