Se cerne faina intr-un castron dupa care se face o adancitura in mijloc si se pune apa calduta in care se dizolva drojdia si zaharul, uleiul, zaharul vanilat si coaja de lamaie sau portocala. Se face un aluat elastic, nelipicios. Daca mai e nevoie se mai adauga un pic de faina. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se intinde o foaie de 0.5 cm se taie gogosile cu paharul sau forma si se lasa 15 min la crescut. Dupa care se prajesc in ulei de arahide. Se scot pe hartie sa se scurga uleiul si se pudreaza cu zahar pudra. Delicioase calde, dar si reci sunt bune.

Se cerne faina intr-un castron dupa care se face o adancitura in mijloc si se pune apa calduta in care se dizolva drojdia si zaharul, uleiul, zaharul vanilat si coaja de lamaie sau portocala. Se face un aluat elastic, nelipicios. Daca mai e nevoie se mai adauga un pic de faina. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se intinde o foaie de 0.5 cm se taie gogosile cu paharul sau forma si se lasa 15 min la crescut. Dupa care se prajesc in ulei de arahide. Se scot pe hartie sa se scurga uleiul si se pudreaza cu zahar pudra. Delicioase calde, dar si reci sunt bune.