Fierbeti cartofii in coaja. Curatati si treceti-i printr-o sita sau prin masina de tocat carne. Adaugati untul, ouale, faina si branza/cascavalul ras. Omogenizati. Potriviti gustul de sare si piper. Faceti galuste de marimea dorita, cu mana data prin faina. Puneti o cratita cu multa apa usor sarata la fiert si cand da in clocot, introduceti galustele. Fierbeti cca 15 minute, la foc mic sau pana ce sunt facute si se ridica la suprafata. Scurgeti. Asezati-le intr-o forma termorezistenta unsa cu unt, intr-un singur strat, unele langa altele. Stropiti cu unt topit si presarati deasupra cascaval ras. Dati la cuptorul preincalzit pentru aprox 5-10 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si frumos aurit. Serviti galustele cat sunt calde, simple, alaturand o salata de cruditati sau ca garnitura.

Fierbeti cartofii in coaja. Curatati si treceti-i printr-o sita sau prin masina de tocat carne. Adaugati untul, ouale, faina si branza/cascavalul ras. Omogenizati. Potriviti gustul de sare si piper. Faceti galuste de marimea dorita, cu mana data prin faina. Puneti o cratita cu multa apa usor sarata la fiert si cand da in clocot, introduceti galustele. Fierbeti cca 15 minute, la foc mic sau pana ce sunt facute si se ridica la suprafata. Scurgeti. Asezati-le intr-o forma termorezistenta unsa cu unt, intr-un singur strat, unele langa altele. Stropiti cu unt topit si presarati deasupra cascaval ras. Dati la cuptorul preincalzit pentru aprox 5-10 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si frumos aurit. Serviti galustele cat sunt calde, simple, alaturand o salata de cruditati sau ca garnitura.