Preparare: Se amesteca uleiul cu mierea si zaharul. Compozitia pare zaharisita dar nu este nicio problema, se adauga laptele de soia sau cocos si se amesteca bine sa se topeasca zaharul. Separat se amesteca fainile cernute impreuna cu praful ce copt si sarea. Se adauga peste lichid si se amesteca sa nu faca cocoloase. Fructele se amesteca in compozitie usor, eu am avut mure congelate si erau foarte mari asa ca am preferat sa le pun in cerc peste aluat. Se pune in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina la 180 grade pentru 35 min. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra. Este delicioasa si pufoasa ca un fulg se simte si gustul de miere intr-un cuvant yammy ....

Preparare: Se amesteca uleiul cu mierea si zaharul. Compozitia pare zaharisita dar nu este nicio problema, se adauga laptele de soia sau cocos si se amesteca bine sa se topeasca zaharul. Separat se amesteca fainile cernute impreuna cu praful ce copt si sarea. Se adauga peste lichid si se amesteca sa nu faca cocoloase. Fructele se amesteca in compozitie usor, eu am avut mure congelate si erau foarte mari asa ca am preferat sa le pun in cerc peste aluat. Se pune in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina la 180 grade pentru 35 min. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra. Este delicioasa si pufoasa ca un fulg se simte si gustul de miere intr-un cuvant yammy ....