Detalii Supa chefliului
Slanina afumata se taie cubulete si se pune la incins pana lasa un pic de untura. Se pune ceapa taiata marunt la calit in aceasta untura, tragem vasul de pe foc si adaugam 1 lingura de boia si se stinge totul cu 1 pahar de apa si se adauga varza marunta si se pune inapoi la foc . Se caleste cateva minute si punem peste cca 2 l apa . Se adauga cubul de supa (1 lingura delikat ), piper macinat, usturoiul zdrobit, foaia de dafin, si coaja razuita de la jumatatea de lamaie si il fierbem acoperit cca 20 minute. Dupa 10 minute se adauga si carnatii afumati taiati rondele si se fierbe mai departe. Cand e gata fiarta varza se mai potriveste gustul de la supa cu sare daca e nevoie si se drege supa cu galbenusul de ou amestecat cu smantana. Se lasa sa dea un clocot si la final se pune 1 lingurita de zahar.
Slanina afumata se taie cubulete si se pune la incins pana lasa un pic de untura. Se pune ceapa taiata marunt la calit in aceasta untura, tragem vasul de pe foc si adaugam 1 lingura de boia si se stinge totul cu 1 pahar de apa si se adauga varza marunta si se pune inapoi la foc . Se caleste cateva minute si punem peste cca 2 l apa . Se adauga cubul de supa (1 lingura delikat ), piper macinat, usturoiul zdrobit, foaia de dafin, si coaja razuita de la jumatatea de lamaie si il fierbem acoperit cca 20 minute. Dupa 10 minute se adauga si carnatii afumati taiati rondele si se fierbe mai departe. Cand e gata fiarta varza se mai potriveste gustul de la supa cu sare daca e nevoie si se drege supa cu galbenusul de ou amestecat cu smantana. Se lasa sa dea un clocot si la final se pune 1 lingurita de zahar.