bateti albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana obtineti o bezea bateti galbenusurile cu restul de zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul topiti ciocolata si untul, apoi lasati sa se raceasca amestecati galbenusurile cu ciocolata topita, apoi incorporati usor bezeaua, amestecand cu o spatula puneti peste compozitie faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, amestecand usor, de jos in sus, cu spatula puneti hartie de copt intr-o tava de tort cu pereti detasabili si rasturnati compozitia, apoi coaceti blatul la 180 de grade pentru 30 de minute si faceti testul cu scobitoarea lasati apoi blatul la racit si taiati-l in doua pregatiti mousse-urile pe rand, mai intai cel de ciocolata cu lapte: hidratati gelatina cu 2 linguri de apa rece, topiti ciocolata cu 100 ml frisca lichida si dizolvati apoi gelatina in amestecul cald puneti ciocolata la racit, bateti frisca si amestecati apoi usor cele doua ingrediente, pana obtineti un mousse aerat si cremos montati inelul detasabil al formei de tort, puneti blatul de ciocolata, apoi mousse-ului de ciocolata cu lapte si lasati la rece 20 de minute intre timp pasati capsunile pana obtineti un piure fin si apoi treceti-l prin sita hidratati gelatina cu doua linguri de apa rece amestecati piureul de capsuni cu zaharul brun si puneti pe foc pana se dizolva dizolvati gelatina in piureul de capsuni fierbinte, apoi lasati la racit bateti frisca si amestecati usor cu piureul de capsuni, incorporand usor cu o spatula, pana obtineti o spuma aerata si omogena scoateti forma de tort din frigider si turnati deasupra mousse-ul de capsuni, apoi lasati la racit 20 de minute intre timp hidratati si restul de gelatina cu 2 linguri de apa rece si topiti ciocolata alba cu 100 ml frisca lichida dizolvati apoi gelatina in ciocolata fierbinte si lasati la racit bateti restul de frisca si incorporati-o usor in ciocolata alba rece, turnati mousse-ul peste cel de capsuni si lasati la rece inca 20 de minute optional, puteti acoperi tortul cu cealalata jumatate de blat de ciocolata neagra sau il puteti orna direct cu felii de capsuni si fulgi de ciocolata lasati la rece inca 1-2 ore inainte de servire Pofta buna! bateti albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana obtineti o bezea bateti galbenusurile cu restul de zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul topiti ciocolata si untul, apoi lasati sa se raceasca amestecati galbenusurile cu ciocolata topita, apoi incorporati usor bezeaua, amestecand cu o spatula puneti peste compozitie faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, amestecand usor, de jos in sus, cu spatula puneti hartie de copt intr-o tava de tort cu pereti detasabili si rasturnati compozitia, apoi coaceti blatul la 180 de grade pentru 30 de minute si faceti testul cu scobitoarea lasati apoi blatul la racit si taiati-l in doua pregatiti mousse-urile pe rand, mai intai cel de ciocolata cu lapte: hidratati gelatina cu 2 linguri de apa rece, topiti ciocolata cu 100 ml frisca lichida si dizolvati apoi gelatina in amestecul cald puneti ciocolata la racit, bateti frisca si amestecati apoi usor cele doua ingrediente, pana obtineti un mousse aerat si cremos montati inelul detasabil al formei de tort, puneti blatul de ciocolata, apoi mousse-ului de ciocolata cu lapte si lasati la rece 20 de minute intre timp pasati capsunile pana obtineti un piure fin si apoi treceti-l prin sita hidratati gelatina cu doua linguri de apa rece amestecati piureul de capsuni cu zaharul brun si puneti pe foc pana se dizolva dizolvati gelatina in piureul de capsuni fierbinte, apoi lasati la racit bateti frisca si amestecati usor cu piureul de capsuni, incorporand usor cu o spatula, pana obtineti o spuma aerata si omogena scoateti forma de tort din frigider si turnati deasupra mousse-ul de capsuni, apoi lasati la racit 20 de minute intre timp hidratati si restul de gelatina cu 2 linguri de apa rece si topiti ciocolata alba cu 100 ml frisca lichida dizolvati apoi gelatina in ciocolata fierbinte si lasati la racit bateti restul de frisca si incorporati-o usor in ciocolata alba rece, turnati mousse-ul peste cel de capsuni si lasati la rece inca 20 de minute optional, puteti acoperi tortul cu cealalata jumatate de blat de ciocolata neagra sau il puteti orna direct cu felii de capsuni si fulgi de ciocolata lasati la rece inca 1-2 ore inainte de servire Pofta buna!