Puneti apa fierbinte peste cous cous, adaugati sare, jumatate din cantitatea de zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de ulei de masline, amestecati si lasati sa stea la temperatura camerei pentru cca o ora; Tocati ceapa rosie si rosiile cubulete mici; Scoateti miezul castravetelui, si fara sa il decojiti, tocati-l cubulete potrivite; Tocati menta si patrunjelul (nu foarte marunt); Asezonati cu sare si piper si amestecati toate ingredientele (inclusiv cous cous-ul) intr-un bol incapator; Lasati la rece pentru cateva ore (aromele se amesteca mult mai bine) si serviti cu placere; Pofta buna !Puneti apa fierbinte peste cous cous, adaugati sare, jumatate din cantitatea de zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de ulei de masline, amestecati si lasati sa stea la temperatura camerei pentru cca o ora; Tocati ceapa rosie si rosiile cubulete mici; Scoateti miezul castravetelui, si fara sa il decojiti, tocati-l cubulete potrivite; Tocati menta si patrunjelul (nu foarte marunt); Asezonati cu sare si piper si amestecati toate ingredientele (inclusiv cous cous-ul) intr-un bol incapator; Lasati la rece pentru cateva ore (aromele se amesteca mult mai bine) si serviti cu placere; Pofta buna !