Adaugati ruccola intr-un bol incapator si stropiti-o cu zeama de lamaie; Frecati ardeiul si scoateti semintele taiati-l apoi rondele; Puneti busuiocul proaspat si miezul de floarea soarelui intr-un mojar zdrobiti-le cu pistilul si adaugati ulei de masline treptat; Adaugati pesto (dupa gust) in bol; Radeti parmezan peste si amestecati toate ingredientele; Adaugati semintele de susan (in ploaie) pe deasupra; Gustati si asezonati cu sare si piper daca mai este cazul; Puneti o craticioara cu apa si sare pe foc; Cand apa a inceput sa fiarba, dati focul mic si adaugati otetul; Faceti un vartej cu telul in apa si in interiorul acestui spargeti ouale de prepelita; Lasati-le acolo cca 1-2 minute, in functie de cum preferati sa le mancati; Scoateti-le cu o spumiera pe farfurie; Puneti cous cous-ul intr-un castron si adaugati apa fierbinte peste acesta; Lasati cca 3 minute la umflat si apoi scurgeti excesul de apa; Trageti-l la tigaie cu putin unt, sare si piper; Serviti cous cous-ul si ouale de prepelita posate impreuna cu salata. Pofta buna !Adaugati ruccola intr-un bol incapator si stropiti-o cu zeama de lamaie; Frecati ardeiul si scoateti semintele taiati-l apoi rondele; Puneti busuiocul proaspat si miezul de floarea soarelui intr-un mojar zdrobiti-le cu pistilul si adaugati ulei de masline treptat; Adaugati pesto (dupa gust) in bol; Radeti parmezan peste si amestecati toate ingredientele; Adaugati semintele de susan (in ploaie) pe deasupra; Gustati si asezonati cu sare si piper daca mai este cazul; Puneti o craticioara cu apa si sare pe foc; Cand apa a inceput sa fiarba, dati focul mic si adaugati otetul; Faceti un vartej cu telul in apa si in interiorul acestui spargeti ouale de prepelita; Lasati-le acolo cca 1-2 minute, in functie de cum preferati sa le mancati; Scoateti-le cu o spumiera pe farfurie; Puneti cous cous-ul intr-un castron si adaugati apa fierbinte peste acesta; Lasati cca 3 minute la umflat si apoi scurgeti excesul de apa; Trageti-l la tigaie cu putin unt, sare si piper; Serviti cous cous-ul si ouale de prepelita posate impreuna cu salata. Pofta buna !