Taiati caisele cubulete; Puneti otetul de orez sau cel cu miere si ghimbir la redus intr-o craticioara impreuna cu anasonul stelat si cardamonul; Tocati usturoiul si salota cubulete mici si adaugati-le impreuna cu caisele, usturoiul, ceapa si boabele de mustar in craticioara peste celelalte ingrediente; Dati focul mai mic, si adaugati zaharul brun si apa; Taiati ardeiul iute rondele; Cand incepe sa se inchege (sa devina mai siropos), adaugati Gellfix-ul, coaja rasa de lime si ardeiul iute rondele si mai fierbeti putin; Lasati-l sa se raceasca si serviti-l atat cu carne de curcan cat si cu fructe de mare; Pofta buna!Taiati caisele cubulete; Puneti otetul de orez sau cel cu miere si ghimbir la redus intr-o craticioara impreuna cu anasonul stelat si cardamonul; Tocati usturoiul si salota cubulete mici si adaugati-le impreuna cu caisele, usturoiul, ceapa si boabele de mustar in craticioara peste celelalte ingrediente; Dati focul mai mic, si adaugati zaharul brun si apa; Taiati ardeiul iute rondele; Cand incepe sa se inchege (sa devina mai siropos), adaugati Gellfix-ul, coaja rasa de lime si ardeiul iute rondele si mai fierbeti putin; Lasati-l sa se raceasca si serviti-l atat cu carne de curcan cat si cu fructe de mare; Pofta buna!