Puneti in vasul robotului untul moale, oul, zaharul, sarea si laptele si mixati putin Adaugati faina si framantati 5 minute la viteza mica, pana obtineti un aluat nelipicios Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 10 minute Intindeti aluatul pe masa presarata cu faina si trasferati-l apoi in doua forme de tarta mai mici (puteti folosi si o forma mai mare) Taiati marginile in exces si puneti deasupra aluatului o foaie de copt, apoi turnati lintea sau orezul Coaceti blatul de tarta la 180 de grade aproximativ 15 minute, pana se rumeneste usor pe margini Scoateti tartele din cuptor si indepartati folia de copt si lintea, apoi intepati blatul cu furculita Mixati pasta de migdale cu untul moale si ouale pana obtineti o crema Turnati crema peste blatul de tarta si coaceti din nou pana se rumeneste usor deasupra (aproximativ 20 de minute) Scoateti tartele din cuptor si lasati-le sa se raceasca Amestecati praful de jeleu cu zaharul si sucul de portocale, apoi puneti pe foc 1 minut Adaugati coacazele colorate si impartiti-le in mod egal pe cele doua tarte Puneti tartele la frigider cel putin 30 de minute inainte de servirePuneti in vasul robotului untul moale, oul, zaharul, sarea si laptele si mixati putin Adaugati faina si framantati 5 minute la viteza mica, pana obtineti un aluat nelipicios Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 10 minute Intindeti aluatul pe masa presarata cu faina si trasferati-l apoi in doua forme de tarta mai mici (puteti folosi si o forma mai mare) Taiati marginile in exces si puneti deasupra aluatului o foaie de copt, apoi turnati lintea sau orezul Coaceti blatul de tarta la 180 de grade aproximativ 15 minute, pana se rumeneste usor pe margini Scoateti tartele din cuptor si indepartati folia de copt si lintea, apoi intepati blatul cu furculita Mixati pasta de migdale cu untul moale si ouale pana obtineti o crema Turnati crema peste blatul de tarta si coaceti din nou pana se rumeneste usor deasupra (aproximativ 20 de minute) Scoateti tartele din cuptor si lasati-le sa se raceasca Amestecati praful de jeleu cu zaharul si sucul de portocale, apoi puneti pe foc 1 minut Adaugati coacazele colorate si impartiti-le in mod egal pe cele doua tarte Puneti tartele la frigider cel putin 30 de minute inainte de servire