Frecati spuma galbenusurile cu zaharul, apoi adaugati cacaua si mai amestecati putin, dupa care puneti putina faina, putin lapte pana se termina faina si apoi adaugati restul de lapte. Mutati compozitia intr-o cratita pe care o puneti intr-o cratita mai mare cu apa pt. a fierbe la aburi amestecand mereu, aproximativ 10-15 minute pana se ingroasa. Crema obtinuta se pune in pahare si se lasa la rece dupa care se orneaza cu frisca si fructe.

Frecati spuma galbenusurile cu zaharul, apoi adaugati cacaua si mai amestecati putin, dupa care puneti putina faina, putin lapte pana se termina faina si apoi adaugati restul de lapte. Mutati compozitia intr-o cratita pe care o puneti intr-o cratita mai mare cu apa pt. a fierbe la aburi amestecand mereu, aproximativ 10-15 minute pana se ingroasa. Crema obtinuta se pune in pahare si se lasa la rece dupa care se orneaza cu frisca si fructe.