Pornim cuptorul la foc mediu. Se mixeaza zaharul cu untul,apoi adaugam ouale,sucul si coaja de lamaie. Incorporam faina,praful copt,sarea si macul si formam un aluat elastic. (Se poate lasa aluatul la frigider sau se poate folosi deindata.) Se ia aluat cu o lingura,iar cu aratatorul se ia aluatul de pe lingura si se pune in tava. Se coc 8-10 minute,depinde cat de crocante le vrem. Se lasa sa se raceasca si se scot din tava.

Pornim cuptorul la foc mediu. Se mixeaza zaharul cu untul,apoi adaugam ouale,sucul si coaja de lamaie. Incorporam faina,praful copt,sarea si macul si formam un aluat elastic. (Se poate lasa aluatul la frigider sau se poate folosi deindata.) Se ia aluat cu o lingura,iar cu aratatorul se ia aluatul de pe lingura si se pune in tava. Se coc 8-10 minute,depinde cat de crocante le vrem. Se lasa sa se raceasca si se scot din tava.

Aceasta reteta este de origine evreiasca, se pare ca vine din Polonia sau Germania si se servesc la cafea sau ceai.