Spalam gogosarii si ii lasam la zvantat. Ii curatam de cotoare si seminte,ii taiem in jumatati sau sferturi si ii punem intr-un vas mare. Amestecam zaharul,otetul,sarea si turnam peste gogosari. Adaugam frunzele de dafin si ii lasam 24 de ore la macerat . In acest interval avem grija sa amestecam de 4-5 ori in ei. A doua zi asezam gogosarii in borcane iar printre ei punem bucatele de hrean si telina.

La fiecare borcan adaugam: dafin,boabe de mustar,piper si ienibahar. Deasupra punem cate o tija cu frunze de telina si turnam lichidul strecurat, astfel incat sa acopere bine gogosarii. Sigilam borcanele cu capace si le depozitam in camara sau beci.

Spalam gogosarii si ii lasam la zvantat. Ii curatam de cotoare si seminte,ii taiem in jumatati sau sferturi si ii punem intr-un vas mare. Amestecam zaharul,otetul,sarea si turnam peste gogosari. Adaugam frunzele de dafin si ii lasam 24 de ore la macerat . In acest interval avem grija sa amestecam de 4-5 ori in ei. A doua zi asezam gogosarii in borcane iar printre ei punem bucatele de hrean si telina.

La fiecare borcan adaugam: dafin,boabe de mustar,piper si ienibahar. Deasupra punem cate o tija cu frunze de telina si turnam lichidul strecurat, astfel incat sa acopere bine gogosarii. Sigilam borcanele cu capace si le depozitam in camara sau beci. Crocanti si aromati