Nu scriu introducere ca mi-e lene.

Spun doar ca-i buuuuuun bun.

O sa vedeti voi daca va faceti,sau va grabiti sa ajungeti la masa.

Va las adresa.de mail.

Pieptul de pui se taie bucati.

Punem uleiul de masline intr-o tigaie,cand s-a incins,punem bucatile de piept de pui,condimentam.

Lasam sa se prajeasca,spre final adaugam si rozmarinul.

Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand facem sosul.

Morcovul l-am curatat si l-am facut fideluta cu ajutorul curatitorului de legume.

Scurgem ciupercile (as fi preferat proaspete,dar nu am gasit).

In uleiul in care am prajit carnita,punem morcovii si ciupercile.

Le lasam pana cand se inmoaie.

Apoi punem putina supa de legume si lasam sa fiarba 4-5 minute.

Am preferat supa de legume,mai ales ca am avut ciuperci din conserva.

Amestecam crema mascarpone cu smantana,apoi turnam putin sos din tigaie ca sa incalzim amestecul.

Turnam crema de smantana peste ciuperci,mai lasam sa fiarba cateva minute.

La final adaugam pieptul de pui si verdeata.

Am servit cu garnitura de cus-cus.

Pofta buna !!!!