Pe masa de lucru presaram faina; aluatul de foietaj il lasam la dezghetat, apoi il intindem pe masa cu faina si decupam cu 2 inele de inox (d= 6 cm si d= 8 cm) cosulete ca in imaginea din poza. Aceste cosulete le ungem cu oul batut, cu ajutorul unei pensule de silicon si le dam la cuptor pentru 10 minute (pana se umfla putin si arata ca niste cosulete). Dupa ce le-am scos din cuptor asezam in fiecare cosult 3 jumatati de rosii cherry, apoi punem sarea, tonul bucati, busuiocul uscat, bucatele de mozzarella si piper. Pentru aceste 6 cosulete am avut nevoie de 9 bucati de rosii cherry, 1 conserva de ton bucati si 4 rondele de mozarella, pe care le-am taiat fasii subtiri. restul ingredientelor le-am folosit la tarta mare. Mie mi-au iesit 6 cosulete din 400 g de aluat de foietaj; restul de aluat ramas l-am uns cu ce a ramas din oul batut, am pus cate o bucatica de sunca si bucatele de ceapa verde si le-am copt. Super bune au iesit. Cu cealalta bucata de aluat de foietaj de 400 g am facut o tarta mare si am procedat la fel ca si la cosuletele de mai sus.