Fasolea am pus-o de seara in apa la inmuiat. A doua zi am fiert-o (de doua ori) 10 minute, intr-o oala, pana s-a format spuma si am aruncat apa, dupa care am spalat fasolea cu apa calduta. Apa aruncata trebuie inlocuita cu alta apa fierbinte, nu rece. Cand am pus a treia apa, am adaugat morcovul, o ceapa si foaia de dafin si am lasat-o sa fiarba la foc mic. Cand a fiert am rasturnat-o intr-o strecuratoare si am lasat-o la racit. Cand s-a racit, am pus-o intr-un castron, si cu mixerul vertical am mixat, adaugand 100 ml ulei,putin cate putin . Restul de ulei l-am pus intr-o craticioara la incins,si am adaugat doua cepe tocate marunt. Am lasat ceapa 2-3 minute cat sa se inmoaie, fara a se praji si asa fierbinte am adaugat-o peste fasole si am mixat pana la omogenizare. La sfarsit am adaugat sare si piper.

Fasolea am pus-o de seara in apa la inmuiat. A doua zi am fiert-o (de doua ori) 10 minute, intr-o oala, pana s-a format spuma si am aruncat apa, dupa care am spalat fasolea cu apa calduta. Apa aruncata trebuie inlocuita cu alta apa fierbinte, nu rece. Cand am pus a treia apa, am adaugat morcovul, o ceapa si foaia de dafin si am lasat-o sa fiarba la foc mic. Cand a fiert am rasturnat-o intr-o strecuratoare si am lasat-o la racit. Cand s-a racit, am pus-o intr-un castron, si cu mixerul vertical am mixat, adaugand 100 ml ulei,putin cate putin . Restul de ulei l-am pus intr-o craticioara la incins,si am adaugat doua cepe tocate marunt. Am lasat ceapa 2-3 minute cat sa se inmoaie, fara a se praji si asa fierbinte am adaugat-o peste fasole si am mixat pana la omogenizare. La sfarsit am adaugat sare si piper.