Detalii Ardei umplut cu carne de porc si morcov
Am spalat si curatat de seminte ardeii. Am calit in putin ulei si apa - ceapa si morcovul. Am luat cratita de pe foc si am adaugat orezul spalat, carnea, verdeata tocata, cele doua oua, sare si piper. Am amestecat bine totul. Am umplut ardeii. Desi nu era cazul, am pus capacele din rosii :) Am turnat apa fierbinte si i-am pus la fiert. Intre timp m-am ocupat de sosul format din pasta de rosii, faina, apa si zahar. Cand ardeii au fost aproape fierti, am adaugat sosul in oala si am mai lasat sa fiarba aproximativ 10 minute la foc foarte mic.
Am spalat si curatat de seminte ardeii. Am calit in putin ulei si apa - ceapa si morcovul. Am luat cratita de pe foc si am adaugat orezul spalat, carnea, verdeata tocata, cele doua oua, sare si piper. Am amestecat bine totul. Am umplut ardeii. Desi nu era cazul, am pus capacele din rosii :) Am turnat apa fierbinte si i-am pus la fiert. Intre timp m-am ocupat de sosul format din pasta de rosii, faina, apa si zahar. Cand ardeii au fost aproape fierti, am adaugat sosul in oala si am mai lasat sa fiarba aproximativ 10 minute la foc foarte mic. Cu smantana sau nu, cu ardei iute sau nu - sunt foarte gustosi. Eu ii prefer cu ardei iute :)