Intr-un vas inalt punem faina si facem o groapa la mijloc unde adaugam drojdia, un pic de lapte caldut si zaharul. Lasam la dospit cateva minute, apoi incorporam si restul de lapte, untul topit si racit si praful de sare.

Framantam aluatul pana devine potrivit de tare, daca este nevoie mai putem pune faina. Il lasam sa se odihneasca 10 minute.

Intre timp pregatim cele necesare pentru umplutura. Carnatul si castravetii, le taiem rondele. Batem ouale intr-un bol cu o furculita, turnam peste ele, cele 3 linguri de lapte si amestecam bine.

Intindem aluatul si-l asezam intr-o tava rotunda. Deasupra aranjam carnatul, castravetii, punem mustar, ketchup, maioneza, apoi razuim banza. Deasupra turnam ouale batute pentru a lega compozitia.

Introducem tava la cuptor pantru circa 40 minute, la temperatura medie.

Se serveste calduta.bineinteles ca peste acest fel de pizza se pot pune si alte ingrediente: ciuperci, masline, salam, etc.