Detalii Friptura de porc umpluta cu ficatei ,cu garnitura de varza dulce si cartofi
Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata mare de carne, nu prea groasa, pe care sa o putem umple si rula. Facem carnea pe ambele parti cu amestecul de condimente. Ceapa o tocam marunt, la fel si putin ardei colorat, pe care le vom trage la tigaie. Adaugam apoi carnea tocata si ficateii curatati si maruntiti, amestecam si ii lasam la calit pina isi schimba culoarea, peste tot. Adaugam apoi salvia si putin patrunjel verde tocat,usturoiul presat, vinul si asezonam. Lasam sa fiarba pina scade vinul, cam 10 minute, la foc mic. Lasam sa se raceasca toata compozitia pina putem amesteca ouale cu mana. Framantam sa se omogenizeze bine. Pe carnea filetata asezam compozitia din carne tocata si ficatei, ciupercutele si fasii in areii grasi colorati. Rulam cu grija carnea, o legam apoi cu ata alimentara, sa nu se desfaca rulada. O am la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade pentru 2 ore aproximativ, pina se rumeneste bine. Dupa 30 de minute, reducem focul la 160 de grade. Intre timp pregatim garnitura. Tocam marunt ceapa si putin ardei gras, rosu si le calim in doua linguri de ulei. Varza o taiem fideluta si cartofii curatati ii taiem cuburi. Adaugam varza si cartofii peste ceapa, punem o cana cu apa, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic. Cand apa a scazut si legumele sunt fierte, adaugam doua linguri de smantana si verdeata tocata marunt. Asezonam. Dupa ce friptura este gata o lasam sa se odihneasca 10 minute, taiem ata alimentara si feliem rulada. Servim friptura alaturi de garnitura facuta si cepsoare murate. Un deliciu, credeti-ma !Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata mare de carne, nu prea groasa, pe care sa o putem umple si rula. Facem carnea pe ambele parti cu amestecul de condimente. Ceapa o tocam marunt, la fel si putin ardei colorat, pe care le vom trage la tigaie. Adaugam apoi carnea tocata si ficateii curatati si maruntiti, amestecam si ii lasam la calit pina isi schimba culoarea, peste tot. Adaugam apoi salvia si putin patrunjel verde tocat,usturoiul presat, vinul si asezonam. Lasam sa fiarba pina scade vinul, cam 10 minute, la foc mic. Lasam sa se raceasca toata compozitia pina putem amesteca ouale cu mana. Framantam sa se omogenizeze bine. Pe carnea filetata asezam compozitia din carne tocata si ficatei, ciupercutele si fasii in areii grasi colorati. Rulam cu grija carnea, o legam apoi cu ata alimentara, sa nu se desfaca rulada. O am la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade pentru 2 ore aproximativ, pina se rumeneste bine. Dupa 30 de minute, reducem focul la 160 de grade. Intre timp pregatim garnitura. Tocam marunt ceapa si putin ardei gras, rosu si le calim in doua linguri de ulei. Varza o taiem fideluta si cartofii curatati ii taiem cuburi. Adaugam varza si cartofii peste ceapa, punem o cana cu apa, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic. Cand apa a scazut si legumele sunt fierte, adaugam doua linguri de smantana si verdeata tocata marunt. Asezonam. Dupa ce friptura este gata o lasam sa se odihneasca 10 minute, taiem ata alimentara si feliem rulada. Servim friptura alaturi de garnitura facuta si cepsoare murate. Un deliciu, credeti-ma ! Servim friptura alaturi de garnitura facuta si cepsoare murate. Un deliciu, credeti-ma ! Pofta mare sa aveti
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
pui,
carne,
usturoi,
varza,
cartofi,
ardei,
ulei,
smantana,
vin,
porc,
friptura