Cand am facut pozele pt aceasta reteta,am facut doar jumatate din cantitate deoarece mai aveam si altceva in meniu,dar imi era pofta de aceste rulouri,de aceea veti vedea doar trei rulouri-cate unul pt fiecare:)Ceapa,morcovii si telina se curata si se taie cubulete potrivite.

Punem totul intr-un vas pe foc impreuna cu uleiul si sotam cca 4-5 min,fara sa prinda culoare,apoi punem si rosiile taiate cubulete.

Daca aveti rosii proaspete puneti-le intr-un vas cu apa clocotica cca 2-3 min.,eliminati cojile,apoi tocati-le cubulete,daca nu,puneti rosii decojite din conserva.

Lasati totul la foc cca 10 min.

Intre timp ne apucam de rulouri.

Punem cate o pulpa intre doua foi alimentare,o subtiem si nivelam cu un ciocan pt carne,apoi intindem un strat foarte subtire de mustar pe toata suprafata pulpei,punem castraveciorul si rulam.

Rulam apoi totul intr-o felie de bacon si legam cu ata de bucatarie.

Rulourile obtinute le punem in vasul cu legume si lasam cca 20 de minute sau pana e fiarta carnea, intorcandu-le din cand in cand si adaugand apa calda daca este nevoie.

Sosul format din legume iese un pic dulceag si in combinatie cu gustul acrisor de la castraveciori iese o combinatie perfecta.

Puteti folosi piept de pui sau carne de vita taiata foarte subtire.