Va prezint o ciorba de vacuta,plina de legume proaspete,carne de vacuta si multe vitamine.

Ce poate fi mai bun,mai usor si mai sanatos?Este o reteta simpla,nepretentioasa si la indemana oricui.

P.s. am uitat ca aici trebuie redimensionata imaginea si n-am setat aparatul corespunzator,redimensionand imaginile ulterior.:(Se spala carnea si oasele bine,se pun la fiert in apa cu sare,iar cand incep sa fiarba se spumuieste cu supiera de mai multe ori,pana cand zeama ramane limpede,fara spume.

Zarzavaturile se spala se curata,se taie,si cand ciorba nu mai face spuma,se toarna in oala.

Toto atunci se pune si bulionul impreuna cu rosiile.

Se pune capacul si se fierbe la foc potrivit cca. 30 min. (eu am folosit oala super rapida cu fund triplu).

Dupa 30 de min. se depresurizeaza si se adauga cartofii,fideaua si borsul.

Se mai tine la foc potrivit,pana mai da cateva clocote si gata.

Se spala si se toaca marunt patrunjelul si leusteanul,presarandu-l pe deasupra.

Se serveste calda,ca fel unu.

Va recomand oala sub presiune din mai multe motive : se prepara rapid,nu se pierd vitaminele,iar gustul este inconfundabil.

Daca aveti o oala super rapida,mai bine...timpul de fierbere se reduce la jumatate.

Nicio ciorba fara oase! Este precum sarea in bucate.

Unii fac prajeala din zarzavaturi,bulion,condimente,etc,turnand-o apoi peste preparat.

Eu nu obisnuiesc asa,insa se poate face si prajeala.

Este mai gustoasa parca,dar mai putin sanatoasa,cred!;)