Este o reteta foarte simpla, care te scoate din incurcatura cand ai musafiri neasteptati sau nu ai timp pentru alte preparate mai laborioase. Asadar, intr-un bol, mixam ouale, zaharul si untul pana devin o crema spumoasa, adaugam apoi, alternand, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Incorporam si coaja de lamaie si zaharul vanilat. Umplem formele de briose pe jumatate si adaugam cateva merisoare in fiecare. Ulterior, mai adaugam cate putin aluat, astfel incat formele sa fie pline pe trei sferturi. Introducem briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 20-25 minute. Reci, le pudram cu zahar. Sunt pufoase si aromate, bune in orice moment al zilei. Sa aveti pofta!Este o reteta foarte simpla, care te scoate din incurcatura cand ai musafiri neasteptati sau nu ai timp pentru alte preparate mai laborioase. Asadar, intr-un bol, mixam ouale, zaharul si untul pana devin o crema spumoasa, adaugam apoi, alternand, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Incorporam si coaja de lamaie si zaharul vanilat. Umplem formele de briose pe jumatate si adaugam cateva merisoare in fiecare. Ulterior, mai adaugam cate putin aluat, astfel incat formele sa fie pline pe trei sferturi. Introducem briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 20-25 minute. Reci, le pudram cu zahar. Sunt pufoase si aromate, bune in orice moment al zilei. Sa aveti pofta! Ingredientele sunt pentru 12 briose. In compozitie puteti adauga si o banana maruntita cu furculita.