....pentru inceput vreau sa informez ca este prima oara cand fac aceste vestite cornulete care le mancam cu drag fie ele cu rahat,nuca sau cu magiun cum am facut eu. forma lor,adica a cornuletelor pe care le-am facut eu nu au iesit asa cum ar fi trebuit dar sa stiti ca eu mi-am dat interesul sa iasa si aspectuase,pentru ca gustul lor nici nu vreau sa va spun care este pentru ca stiu sigur ca o sa tabarati pe mine si deja nu mai am,pentriu ca s-au terminat.....sunt foarte mandra cum au iesit si scuze din nou daca nu sunt asa de aratoase.......

Pentru inceput am sfaramat drojdia intr-un castronel peste care am adaugat zaharul vanilat si cana de bors. Margarina am lasat-o la temperatura camerei si apoi am taiat-o cubulete si am amestecat-o cu untura. Sseparat am cernut faina peste care am adaugat untura cu margarina si amestecul din bors cu drojdie. Se framanta un aluat elastic si se lasa la frigider o ora. Eu le-am umplut cu magiun si cand le-am scos din cuptor le-am trecut prin zahar pudra.....

Doamne ce as mai manca unul, fie el cu ce o fi......!Pofta buna!