Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi. Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le mixam. Punem faina, malaiul si le amestecam bine cu o lingura. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Cu ajutorul unei palete, le incorporam usor in compozitia cu branza. Ungem un vas termorezistent cu unt, dar intr-un strat mai generos (eu am folosit un vas cu diamentrul de 20 cm si inca unul micut, de o singura persoana). Turnam compozitia, o nivelam si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Se lasa in cuptor pana alivanca prinde o crusta aurie deasupra. Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam 5 minute la racorit. Se serveste calda cu smantana. Sa aveti pofta!Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cea de oi. Adaugam galbenusurile, smantana, untul si le mixam. Punem faina, malaiul si le amestecam bine cu o lingura. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Cu ajutorul unei palete, le incorporam usor in compozitia cu branza. Ungem un vas termorezistent cu unt, dar intr-un strat mai generos (eu am folosit un vas cu diamentrul de 20 cm si inca unul micut, de o singura persoana). Turnam compozitia, o nivelam si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Se lasa in cuptor pana alivanca prinde o crusta aurie deasupra. Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam 5 minute la racorit. Se serveste calda cu smantana. Sa aveti pofta!