azi va dau sa mancati pentru ultima data....am luat hotararea sa nu mai postez retete.....m-am saturat sa tot fac pizza :))))...am ajuns la concluzia ca pierd timpul,ca am lucruri mai importante de facut...consider ca nu sunt o bucatareasa atat de buna si las pe cei care se pricep sa gateasca pentru voi...poate asa,din cand in cand voi mai posta cate o reteta,dar doar daca voi considera ca este ceva deosebit...

Burta o lasam la decongelat cu cateva ore inainte.

Curatam ardeiul si il taiem in doua.

Curatam doi morcovi si pastarnacul.

Muschiuletul de vita il taiem marunt.

Punem la fiert intr-o oala sub presiune ardeiul,piperul,morcovii,sare si pastarnacul in apa(3/4 lichid intr-o oala de 7litri am pus eu).

Lasam la foc mare si cand incepe sa fluiere oala,dam la foc mic si din acea clipa lasam 50minute.

Oprim focul si luam capacul(cand s-a racit oala).

Strecuram supa si o punem inapoi in oala cu muschiuletul,burta de vita si foile de dafin si cu morcovii pasati cu o furculita,timp de 40minute.

Usturoiul il mixam int-un robot mic de bucatarie cu cateva linguri de zeama de la ciorba(am vazut asta la Sylvia :)) ) si il punem in ciorba spre sfarsit.

Adaugam zeama de la ardeii iuti,otetul balsamic si borsul.

Lasam deoparte 3 polonice cu ciorba sa se raceasca.

Curatam un morcov,il radem si il punem la calit in doua linguri de ulei cateva minute,pana prinde uleiul culoarea de la morcovi,trecem morcovii printr-o sita si punam uleiul in ciorba ca sa ii dea o culoare frumoasa si stropi de grasime(am vazut asta la Sylvia,Ina si Bunica).

Galbenusurile cu iaurtul si smantana le mixam bine.

Punem peste compozitie ciorba lasata la racorit.

Adaugam totul in oala cu ciorba lasata si ea 15minute sa se racoreasca.

Presaram deasupra leustean tocat.