Mai intai pregatim toate ingredientele.

Apoi,intr-o cratita punem cafeaua,zaharul,si margarina,la fiert. Lasam amestecul pe foc,pana ce zaharul si margarina,s-au topit.

Oprim focul.

Separat pisam biscuiti si nucile,foarte bine.

Adaugam biscuiti si nucile pisate,peste amestecul lichid.

Amestecam bine,pana ce toate ingredientele sunt omogenizate.

Adaugam cacaoa,si esenta de rom. Amesteca din nou.

Lasam compozitia sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit,nu complet,formam niste bilute,dupa cum doriti.

Intr-o farfurie punem putina cacao,sau nuca de cocos,si tavalim bilutele.

Le servim dupa ce au stat cel putin 2 ore la frigider.

Mai intai pregatim toate ingredientele.

Apoi,intr-o cratita punem cafeaua,zaharul,si margarina,la fiert. Lasam amestecul pe foc,pana ce zaharul si margarina,s-au topit.

Oprim focul.

Separat pisam biscuiti si nucile,foarte bine.

Adaugam biscuiti si nucile pisate,peste amestecul lichid.

Amestecam bine,pana ce toate ingredientele sunt omogenizate.

Adaugam cacaoa,si esenta de rom. Amesteca din nou.

Lasam compozitia sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit,nu complet,formam niste bilute,dupa cum doriti.

Intr-o farfurie punem putina cacao,sau nuca de cocos,si tavalim bilutele.

Le servim dupa ce au stat cel putin 2 ore la frigider.

Daca compozitia este prea tare atunci mai adaugam putina cafea;