Detalii Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon
Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie. Curatam usturoiul si il zrobim. Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul. Le frecam bine pana obtinem o pasta. Cu acest amestec ungem tot muschiul, pe toate partile. Asezam fasiile de bacon una langa alta, iar peste, mai pe mijloc, asezam muschiul. Cu lateralele de bacon imbracam carnea, sa fie cat mai bine stranse. Luam o bucata hartie de copt, asezam cu grija muschiul si il impachetam cat mai strans. Il asezam intr-o tava, punem o cana si jumatate de apa. Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 70-80 de minute. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, pentru ca scade si este nevoie de aburi pentru a se pregati carnea. Cand este gata, inchidem aragazul si il lasam sa mai stea cel putin o ora invelit in hartie. Dupa acest timp il dezvelim, feliem si servim. Sa aveti pofta!Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie. Curatam usturoiul si il zrobim. Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul. Le frecam bine pana obtinem o pasta. Cu acest amestec ungem tot muschiul, pe toate partile. Asezam fasiile de bacon una langa alta, iar peste, mai pe mijloc, asezam muschiul. Cu lateralele de bacon imbracam carnea, sa fie cat mai bine stranse. Luam o bucata hartie de copt, asezam cu grija muschiul si il impachetam cat mai strans. Il asezam intr-o tava, punem o cana si jumatate de apa. Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 70-80 de minute. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, pentru ca scade si este nevoie de aburi pentru a se pregati carnea. Cand este gata, inchidem aragazul si il lasam sa mai stea cel putin o ora invelit in hartie. Dupa acest timp il dezvelim, feliem si servim. Sa aveti pofta!