Mi-a placut mult reteta cand am v zut-o la Miha. Mersi Miha. Un dulce care e la fel de bun si in zilele cand nu e post. Merge foarte bine alaturi de o cana de ceai sau laptic.

Faina,sarea,zaharul,uleiul si apa minerala se pun intr-un bol si se mixeaza. Se adauga praful de copt,esenta de vanilie si coaja de lamaie.

Se imparte compozitia in doua parti egale. Mie mi-a iesit mai multa compozitie cu cacao.

In jumatate din compozitie se pune nuca de cocos,iar in cealalta jumatate cacaua si dulceata de cirese.

Cele doua compozitii se pun intr-o tava tapetata,alternand cate o lingura din fiecare,rezultand aspectul de zebra.

In acest timp punem si afinele printre straturile de coca.

Se pune in cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute. Verificati cu scobitoarea cand este copt. Scobitoarea trebuie sa iasa uscata din chec cand acesta este copt. Poft bun !!!!