Detalii Farfalle cu carnati in sos de rosii
Ingrediente:
250 g paste farfalle,
3 l apa,
sare,
doi carnati oltenesti,
doua linguri ulei,
4 linguri pasta de tomate,
4 catei de usturoi,
250 ml apa,
o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce,
busuioc uscat,
oregano uscat
Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac. Se taie carnatii in feliute si se prajesc intr-o tigaie cu doua linguri de ulei. Se adauga pasta de tomate, usturoiul curatat de foi, spalat si feliat, boiaua de ardei dulce, ierburile aromatice si apa si se amesteca, lasandu-se in continuare la foc pana cand se leaga sosul. Se clatesc pastele cu apa rece si se scurg intr-o sita., apoi se pot servi cu sosul cald.
Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac. Se taie carnatii in feliute si se prajesc intr-o tigaie cu doua linguri de ulei. Se adauga pasta de tomate, usturoiul curatat de foi, spalat si feliat, boiaua de ardei dulce, ierburile aromatice si apa si se amesteca, lasandu-se in continuare la foc pana cand se leaga sosul. Se clatesc pastele cu apa rece si se scurg intr-o sita., apoi se pot servi cu sosul cald.