Se curata pulpele, se spala si se taie in cate 3 bucati. Ardeiul se taie pe jumatate, se curata de seminte si se spala. Morcovul, pastarnacul si telina se curata de coaja si se spala. Ceapa se curata de foi si se spala. Toate acestea se pun intr-o oala cu apa si sare la fiert. Se ia spuma care se formeaza de la carne si se arunca. Atunci cand carnea este aproape fiarta, se scot legumele si se arunca. Se pregatesc galustele: se bat ouale cu un praf de sare, apoi se amesteca cu grisul si se formeaza galustele, luand cate o jumatate de lingurita din compozitie si punandu-le una cate una in apa clocotita. Se lasa sa fiarba si acestea, iar spre final se pun cracutele de leustean, iar cand supa este gata acestea se scot si se arunca.

Se curata pulpele, se spala si se taie in cate 3 bucati. Ardeiul se taie pe jumatate, se curata de seminte si se spala. Morcovul, pastarnacul si telina se curata de coaja si se spala. Ceapa se curata de foi si se spala. Toate acestea se pun intr-o oala cu apa si sare la fiert. Se ia spuma care se formeaza de la carne si se arunca. Atunci cand carnea este aproape fiarta, se scot legumele si se arunca. Se pregatesc galustele: se bat ouale cu un praf de sare, apoi se amesteca cu grisul si se formeaza galustele, luand cate o jumatate de lingurita din compozitie si punandu-le una cate una in apa clocotita. Se lasa sa fiarba si acestea, iar spre final se pun cracutele de leustean, iar cand supa este gata acestea se scot si se arunca.

Cantitatea de gris folosita depinde de marimea oualor. Galustele nu trebuie sa fie nici prea moi, dar nici prea tari.