Blatul: Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea ferma. Praful de copt il amestecam cu faina, le incorporam peste albusuri, impreuna cu esenta de vanilie, cu ajutorul unei palete de silicon. Tapetam cu hartie de copt o tava mare de aragaz, turnam compozitia, o nivelam. Introducem blatul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 12 minute. Cand este gata il scoatem, il dezlipim usor de pe hartia de copt si il rulam. Blatul rulat il rulam apoi in hartia de copt si il tinem asa pana il umplem. Crema: Intr-un bol amestecam amidonul, 6-7 linguri de lapte, zaharul, semintele de la pastaia de vanilie. Restul de lapte il punem la fiert. Cand da in clocot, incorporam amestecul cu amidon, dam focul la mic si amestecm continuu pana se ingroasa ca o budinca. Luam de pe foc cand este gata, adaugam coaja si zeama de lamaie. Acoperim cu o folie si lasam sa se racoreasca, atat cat sa fie calduta. Dupa acest timp punem branza faramitata cu mana peste crema, mixam circa 1 minut. Desfacem blatul, punem crema, o nivelam si rulam strans. Invelim rulada in folie alimentara, strangem bine capetele si o dam la firigder pentru 2-3 ore. O feliem si o servim fie simpla, fie cu miam-miam de vanilie asa cum am procedat noi. Pofta buna!Blatul: Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea ferma. Praful de copt il amestecam cu faina, le incorporam peste albusuri, impreuna cu esenta de vanilie, cu ajutorul unei palete de silicon. Tapetam cu hartie de copt o tava mare de aragaz, turnam compozitia, o nivelam. Introducem blatul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 12 minute. Cand este gata il scoatem, il dezlipim usor de pe hartia de copt si il rulam. Blatul rulat il rulam apoi in hartia de copt si il tinem asa pana il umplem. Crema: Intr-un bol amestecam amidonul, 6-7 linguri de lapte, zaharul, semintele de la pastaia de vanilie. Restul de lapte il punem la fiert. Cand da in clocot, incorporam amestecul cu amidon, dam focul la mic si amestecm continuu pana se ingroasa ca o budinca. Luam de pe foc cand este gata, adaugam coaja si zeama de lamaie. Acoperim cu o folie si lasam sa se racoreasca, atat cat sa fie calduta. Dupa acest timp punem branza faramitata cu mana peste crema, mixam circa 1 minut. Desfacem blatul, punem crema, o nivelam si rulam strans. Invelim rulada in folie alimentara, strangem bine capetele si o dam la firigder pentru 2-3 ore. O feliem si o servim fie simpla, fie cu miam-miam de vanilie asa cum am procedat noi. Pofta buna!