Detalii Sufleu de cartofi
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem. Galbenusurile le mixam cu un praf de sare, piper, smantana apoi adaugam mararul verde tocat marunt. Separat batem albusurile spuma, le incorporam peste galbenusuri cu o paleta de silicon, cu miscari de sus in jos. Peste acest amestec incorporam cartofii. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ungem un vas ceramic cu ulei, punem jumatate din amestecul de cartofi, un strat de cascaval ras, restul de cartofi si deasupra iar cascaval. Introducem sufleul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos. Cande este gata il scoatem sa se racoreasca putin apoi putem servi. Pofta buna!Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem. Galbenusurile le mixam cu un praf de sare, piper, smantana apoi adaugam mararul verde tocat marunt. Separat batem albusurile spuma, le incorporam peste galbenusuri cu o paleta de silicon, cu miscari de sus in jos. Peste acest amestec incorporam cartofii. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ungem un vas ceramic cu ulei, punem jumatate din amestecul de cartofi, un strat de cascaval ras, restul de cartofi si deasupra iar cascaval. Introducem sufleul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos. Cande este gata il scoatem sa se racoreasca putin apoi putem servi. Pofta buna!